ONLINE REZERVACIJA

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Wellness

Dolazite li se u Blue Waves Resort istinski odmoriti i relaksirati, od ove godine, očekuje Vas i naš novootvoreni Wellness koji se sastoji od finske saune, bio saune, parne kupelji te lakonijuma – prostor za opuštanje na grijanim ležaljkama.

U finskoj sauni temperature se kreću od 70-85 °C, a zbog niske relativne vlažnosti od 15% zove se još i suha sauna. Visoka temperatura pospješuje cirkulaciju krvi, što dovodi do povećanog znojenja koje omogućava tijelu da se oslobodi toksina.
BIO sauna, sa nešto nježnijom klimom, sa temperaturama 50 – 60 °C i uz relativnu vlažnost 20% - 40% pravi je izbor za one kojima su uvjeti u finskoj sauni pre intenzivni.
Parna kupelj svojom visokom vlažnošću i nešto nižom temperaturom od oko 45 °C, a uz udisanje mirisa prirodnih eteričnih ulja pozitivno utječe na disanje, cirkulaciju te opuštanje mišića.
Važno je napomenuti kako je preporučeno vrijeme odmora između korištenja svake od sauna, dvadesetak minuta.

Nakon što se opustite i revitalizirate Vaše tijelo u saunama, na raspolaganju su Vam grijane klupe u lakonijumu gdje ćete na najugodniji način „zapečatiti“ Vaše wellness iskustvo.

 

Byder projektiranje d.o.o. za poslovanje nekretninama Malinska, Rova 33
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem 080484448. Poslovna banka: OTP banka Hrvatska d.d.,  HR7224070001100436403.