ONLINE REZERVACIJA

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Otok Krk

Upoznajte bogatstvo otoka Krka, najvećeg hrvatskog otoka. Blizina kopna, očuvana priroda i raznovrsni sadržaji razlozi su koji ga čine iznimno popularnim i rado posjećenim.

Do Krka je jednostavno i lako doći cestom – Krčki most dužine 1430 m izvrsno ga povezuje ga s kopnom.
Po dolasku svakako posjetite grad Krk, jedno od najstarijih urbanih naselja u Hrvatskoj s bogatom kulturnom ponudom i povijesnim znamenitostima. Potom obiđite mala, slikovita mjesta smještena uz obalu ili u unutrašnjosti otoka. U Baškoj razgledajte Bašćansku ploču i posjetite akvarij. Omišalj će Vas oduševiti malim kamenim uličicama. U Njivicama kušajte svježu ribu i morske plodove, a u nekoj od konoba u unutrašnjosti otoka otkrijte ostalu raznoliku, svježu i kvalitetnu domaću hranu od kojih su najpoznatije krčka janjetina, ovčji sir i maslinovo ulje. Ne zaboravite obići Punat i prekrasni otočić Košljun, otok u otoku kojeg krasi bujna vegetacija. Ukoliko za kraj ostavite Vrbnik i uz lokalne specijalitete kušate Vrbničku žlahtinu, autohtonu vinsku sortu koja uspijeva jedino u Vrbničkom polju, doživljaj će biti potpun.

Uz nezaboravnu gastronomsku avanturu, prepustite se opuštanju u skrivenim uvalama i nedirnutoj obalnoj prirodi. Oduševit će vas prekrasne uvale duž cijele obale otoka, lijepe šetnice i uređene biciklističke staze.

Provedite miran, po želji i odabiru aktivan odmor, bez nepotrebne užurbanosti i stresa. Dostupnost i iznimna raznovrsnost ponude otoka Krka čine Vaš odabir mjesta odmora i opuštanja vrlo lakim.
Odaberite otok Krk – nećete pogriješiti!

 

Byder projektiranje d.o.o. za poslovanje nekretninama Malinska, Rova 33
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem 080484448. Poslovna banka: OTP banka Hrvatska d.d.,  HR7224070001100436403.