ONLINE REZERVACIJA

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Hrvatska

Za svoj odmor odaberite posjet Hrvatskoj, državi iznimnih prirodnih ljepota, bogate gastronomske ponude i povijesne tradicije.
Hrvatska je srednjoeuropska zemlja smještena na razmeđiputova između Slovenije, Mađarske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Italije, i obuhvaća najveći dio istočne obale Jadranskog mora. Jedna smo od rijetkih zemalja koje imaju tri različite klimatske zone na maloj geografskoj površini: u nizinama sjeverne unutrašnjosti prevladava umjerena kontinentalna klima, na visinama iznad 1.200 m planinska, a uz jadransku obalu ugodna mediteranska.

Priuštite si doživljaj ljepote koju pruža hrvatski dio Jadranskog mora, jednog od najljepših u Europi. Dočekat će vas ugodna mediteranska klima s toplim ljetom i umjereno hladnom zimom i s pregršt prirodnih i kulturnih ljepota.

Povoljni geografski položaj i dobra prometna povezanost olakšat će Vam dolazak do njezinih mnogobrojnih turističkih destinacija, širokih ravnica, šumovitih planinskih predjela, prekasnih plaža i kristalno čistog Jadranskog mora. Morska obala Hrvatske, uključujući otoke, duga je 6.278 km i jedna je od najrazvedenijih na Sredozemlju. Najveći otoci su Krk i Cres i nalaze se u sjeverozapadnom dijelu Jadranskog mora, na Kvarneru.
Hrvatska ima nešto manje od 4.3 milijuna stanovnika, a glavni grad je Zagreb. Svakako posjetite ovaj stari srednjoeuropski grad smješten na rijeci Savi, koji se stoljećima razvijao kao kulturno, znanstveno i gospodarsko središte Hrvatske. Nalazi se na raskrižju važnih prometnica između Jadrana i srednje Europe i stoga predstavlja nezaobilazno odredište za sve koji posjećuju Hrvatsku.

Odaberite upravo ono što Vama treba i svoj odmor provedite uživajući u kombinaciji kulturnog, gastronomskog, pustolovnog ili sportsko-rekreativnog turizma, okruženi jedinstvenim prirodnim ljepotama uz nezaobilazno gostoprimstvo ljubaznih domaćina.

Dobrodošli u Hrvatsku!

 

Byder projektiranje d.o.o. za poslovanje nekretninama Malinska, Rova 33
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem 080484448. Poslovna banka: OTP banka Hrvatska d.d.,  HR7224070001100436403.