ONLINE REZERVACIJA

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Family Superior Suite

Naš moto „Vaš dom na plaži“ dolazi do punog izražaja dok boravite u ovoj sobi. Odmor uz more s obitelji ili prijateljima, uz osjećaj udobnosti vlastitog doma, pronađite u ovoj uistinu prostranoj, modernoj opremljenoj sobi. Odaberite kutak prema trenutačnim željama i potrebama. Bilo da se odlučite za sunčanje na balkonu ili terasi s pogledom na more, ili praćenje omiljenog TV programa na satelitskom LCD televizoru u prostranom dnevnom boravku, osjećat ćete se kao kod kuće. Klimatizirani prostor nudi dvije spavaće sobe s velikim bračnim krevetim ili ukoliko Vam tako više odgovara, jednu spavaću sobu s dva odvojena kreveta. Dnevna soba je prostor zabave i opuštanja bilo da pregledavate e-poštu, pratite omiljenu seriju na televizoru ili telefonirate smješteni na udobnoj sofi uz piće iz minibara. Mali toalet je odvojen od velike kupaonice za Vašu potpunu udobnost.

Oprema i veličina: 57 - 60 m2, klima, bežični internet, satelitski LCD televizor, telefon, minibar, sef, sušilo za kosu.

Svoju rezervaciju po najboljim uvjetima ostvarite klikom na slijedeći link:

Family Superior Suite

 

Byder projektiranje d.o.o. za poslovanje nekretninama Malinska, Rova 33
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem 080484448. Poslovna banka: OTP banka Hrvatska d.d.,  HR7224070001100436403.