ONLINE REZERVACIJA

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

O nama

Naša misija započela je 2009. godine kada je Resort i sagrađen, a traje sve do danas. Otok Krk je savršena destinacija za odmor gotovo tokom cijele godine i zaslužuje hotel u kojem istovremeno možete uživati kao u udobnosti vlastitog doma i biti savršeno ugošćeni. Dopustite nam da namirimo sve Vaše želje, a poneke i predvidimo. :)

Slogan našeg Resorta – Vaš dom na plaži, ne može biti deskriptivniji nego što jest; od trenutka Vašeg dolaska u Blue Waves Resort **** potruditi ćemo se da se osjećate kao da ste stigli svojoj kući. Vaš novi dom nalazi na samoj plaži, uz kristalno čisto more, u najljepšoj uvali Malinske.

Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala ali i modernim dizajnom, Blue Waves Resort savršeno se uklopio u primorski krajolik, a naših 97 soba raspoređeno je u tri odvojena objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata. Ono na što smo posebno ponosni su komforne obiteljske sobe s prekrasnim pogledom na more i izlazom na vrtne terase. Obiteljske sobe s jednom ili dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom s pogledom na more i plažu ispred hotela, ono su što će Vas oduševiti već na prvi pogled.
Osim obiteljskih soba i naš Wellness čini nas posebnima, s obzirom da smo jedini hotel u Malinskoj s manjim zatvorenim bazenom, jacuzzijem i fitness dvoranom. U našoj Wellness zoni možete se relaksirati u čak tri vrste sauna (finskoj, bio sauni i parnoj kupelji), ako Vam ovo nije dovoljno da se opustite, predlažemo da se prepustite iskusnim rukama našeg terapeuta, koji će u potpunosti prilagoditi masažu Vašim potrebama.
Unutar kompleksa Blue Waves Resorta nalazi se i jedan veći vanjski bazen te dva manja dječja bazena okružena sunčalištem, a ležaljke i suncobrani uz bazene, pa čak i ručnici, stoje Vam na raspolaganju. Sve ovo čini Blue Waves Resort savršenom destinacijom za Vaš odmor. U našem hotelu, dani će Vam biti ispunjeni ispijanjem osvježavajućih koktela iz Pool bara uz jedan od bazena ili ljenčarenjem na divnoj šljunčanoj plaži, doista najljepšoj u Malinskoj, svega par koraka od Vaše sobe, dok djeca uživaju u društvu našeg animatora. Noći Vašeg odmora provedite u ugodnom ambijentu uz vrhunsku glazbu i različite izvođače, izvanrednu gastronomsku ponudu našeg hotelskog restorana kao i šarmantnog a'la carte restorana „Bella vista“ iz kojeg se pruža pogled na cijeli zaljev Malinske.

Za one željne aktivnijeg odmora, duge obalne šetnice Malinske te biciklističke staze duž otoka čekaju na Vas.

Veselimo se Vašem dolasku!


Zašto baš Blue Waves Resort?

  • Novoizgrađeni hotelski kompleks na samoj plaži
  • Prostrane i komforne obiteljske sobe
  • Najljepša šljunčana plaža u Malinskoj, svega nekoliko metara od soba
  • Besplatne ležaljke i suncobrani uz bazene, te ručnici
  • Animacija za djecu i odrasle u ljetnim mjesecima
  • Glazbene večeri na terasi restorana uz samu plažu
  • samo 15 km udaljen od Zračne luke Rijeka
  • 1,5 h vožnje udaljen od glavnog grada - Zagreba
  • otok Krk - mostom povezan sa kopnom


 

Byder projektiranje d.o.o. za poslovanje nekretninama Malinska, Rova 33
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem 080484448. Poslovna banka: OTP banka Hrvatska d.d.,  HR7224070001100436403.