ONLINE REZERVACIJA

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Malinska

Gradić Malinska je iznimno mjesto, bogate turističke prošlosti, smješteno u uvali na sjeverozapadnoj strani otoka Krka.
Razveselit će Vas podatak da je okruženo netaknutom prirodom, zelenilom i predivnim plažama, ali cestovno dostupno jer je udaljeno svega 15 km od Krčkog mosta pa stoga i vrlo dobro povezano s kopnom.
Današnja Malinska je turistički biser koji s ponosom čuva svoju ribarsku i pomorsku tradiciju, a gostima nudi bogatu gastronomsku ponudu. Posjetite ju u bilo koje doba godine. Ako se odlučite doći u proljeće ili jesen, očekujte mirise bujne otočne vegetacije. Ukoliko dolazite u neko drugo doba godine, dočekat će vas blaga zima i ugodno toplo ljeto.

Čisto more, uređene šljunčane i pješčane plaže okružene šumom i zelenilom zaštitni su znak Malinske. Međutim, ona nudi i neke druge sadržaje.
Pronađite predivnu šetnicu uz more, nazvanu Rajski put, s koje ćete ponijeti uistinu nezaboravne uspomene. Tijekom ljeta ne propustite neke od tradicionalnih manifestacija na kojima možete upoznati zanimljive lokalne običaje. Svakako posjetite Porto, obližnje mjesto u kojem se nalazi franjevački samostan ili razgledajte sakralnu zbirku samostanskog muzeja i crkvu Sv. Marije Magdalene. Posjet Malinskoj neće vas ostaviti ravnodušnim!

 

Byder projektiranje d.o.o. za poslovanje nekretninama Malinska, Rova 33
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem 080484448. Poslovna banka: OTP banka Hrvatska d.d.,  HR7224070001100436403.