ONLINE REZERVACIJA

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Kvarner

Bogato kulturno-povijesno naslijeđe i turistička raznolikost nešto je na što sigurno možete računati pri dolasku na Kvarner.
Opatijska rivijera je njegovo turističko središte, omiljeno ljetovalište austrijske aristokracije, a danas elitna turistička destinacija s prvoklasnom turističkom ponudom. Novi Vinodolski i Crikvenička rivijera tradicionalna su odredišta mnogih turista. Posebno blago predstavljaju i otoci Krk, Cres, Lošinj, Rab i Pag koji, svaki sa svojim posebnostima i ljepotama, oplemenjuju turističku ponudu Kvarnera. Gorski Kotar nudi nešto drugačiju ponudu, a prelijepim planinskim, šumovitim predjelima – ljeti ugodnim planinarskim izletištima, a zimi skijalištima.
Grad Rijeka je prometno i administrativno središte Kvarnera i jedan od najvećih hrvatskih gradova. Uz brojne spomenike kulture, kroz cijelu godinu nudi raznovrsnu ponudu festivala i priredbi.

Kvalitetan smještaj, područja s netaknutom prirodom, prekrasnim plažama i čistim morem, obogaćena raznovrsnom gastronomskom ponudom uz interesantan kulturni, zabavni i sportski život pomoći će vam u upoznavanju ovog bisera turističke ponude.
Posjetite neke od brojnih kulturnih manifestacija na Kvarneru, priredbi ili spomenika. Saznajte kojim pismom se ovdje nekad pisalo i naučite osnove pripremanja lokalnih specijaliteta.

Vodite računa o tome da je dolazak cestovnim putem jednostavan bilo da putujete iz Italije, Slovenije, Austrije ili kontinentalne Hrvatske. Zračna luka Rijeka nalazi se na otoku Krku pa je i dolazak avionom odličan izbor.

Blaga mediteranska klima, jedinstveni spoj mora, otoka i planina uz veliki broj sunčanih dana tijekom cijele godine učinit će Vaš boravak nezaboravnim. Kvarner je tu i spremno čeka na Vas.

 

Byder projektiranje d.o.o. za poslovanje nekretninama Malinska, Rova 33
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem 080484448. Poslovna banka: OTP banka Hrvatska d.d.,  HR7224070001100436403.