ONLINE REZERVACIJA

Datum dolaska:

Noćenja:

Pristupni kod:

Health&Relax zona

Ukoliko povremeno trebate predah od sunca i mora ili želite jednostavno obnoviti svoju energiju, predlažemo vam prepuštanje užicima u Health &Relax zoni.
Relaksirajuća masaža ili toplina saune sigurno će vas opustiti, a na raspolaganju je i mali zatvoreni bazen s grijanom slatkom vodom te jacuzzi.
Za aktivno opuštanje potražite suvremeno opremljenu fitness sobu s pogledom na zatvoreni bazen.

Relaksirajući boravak započnite plivanjem u zagrijanom bazenu, potom u sauni opustite duh i tijelo, a naposljetku uskočite u jacuzzi na vodenu masažu. Za kraj, odmorite se na ležaljci uz bazen uz topli čaj ili nešto voća.
Health & Relax zonu (unutarnji bazen, jacuzzi) možete koristiti besplatno 120 min. uz prethodnu rezervaciju na recepciji Wellnessa.

Prepustite se uživanju u nekim od slijedećih masaža:

Parcijalna masaža tijela – masira se pojedini dio tijela, npr. leđa, ruke, prsa ili noge. Tretirani dio ovisi o problematici i željama klijenta. Izvrstan je izbor kod umora i bolova jer u kratkom vremenu olakšava napetost.

Relax masaža - koristeći prirodna ulja u potpunosti tretiramo tijelo kako bi osvježili vaša osjetila i uklonili nakupljeni stres. Pokreti rukom tijekom masaže su spori i lagani, kako bi se postigla duboka fizička i psihička relaksacija. Sportska masaža – poseban oblik masaže koji se najčešće koristi prije ili poslije sportskih aktivnosti, odnosno fizičkih naprezanja. Svrha ove masaže je priprema tijela za sportsku aktivnost, uklanjanje zamora nakon fizičkog napora, oslobađanje tijela od stresa, smanjenje mišićne napetost, te umanjivanjemogućnosti povreda.

Anticelulitna masaža – koristi se za rješavanje problema celulita dubinskim tretiranjem masnog i vezivnog tkiva nogu. Prepustite se stručnim rukama našeg terapeuta, koji će ovisno o problematici učiniti ono što je najbolje za Vas kako bi vaše tijelo ponovno dobilo, ili samo zadržalo, mladenački izgled.
Medicinska masaža - masaža kojom se stimulacijom određenih zona na tijelu, refleksnim putem, stimulira i potiče cijelo tijelo. Medicinska masaža pobuđuje snagu regeneracije i smanjuje posljedice stresa. Rezultat ove masaže je potpuna psihička i fizička obnova.

BLUE WAVES HOT STONE masaža – koristi se jedinstvena tehnika masaže, stvorena miješanjem drevne tradicije i moderne tehnologije. Kombinirano se koristi toplo i hladno kamenje, čime se pridonosi poboljšanju kod određenih problematika, kao što su: napetost, stalna stresna stanja, nesanice, bolovi u mišićima i zglobovima.

ROYAL RELAX masaža - harmonična masaža toplim uljima u kojoj terapeut koristi podlaktice i laktove te nježnim, ali dubokim i intenzivnim pokretima, stvara pozitivne učinke. Najvažniji učinci su duboka mišićna relaksacija, stimulacija krvotoka i rada metabolizma, te opći osjećaj opuštenosti i ugode.

 

Byder projektiranje d.o.o. za poslovanje nekretninama Malinska, Rova 33
Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod brojem 080484448. Poslovna banka: OTP banka Hrvatska d.d.,  HR7224070001100436403.